Cosmedisch Center Barendrecht

Tanden Bleken

Tanden bleken

Een fout consumptiegedrag kan ervoor zorgen dat je tanden na een bepaalde periode donkerder van kleur worden. Denk hierbij aan het roken van sigaretten of het drinken van koffie of wijn.
Cosmedisch Center kan je hierbij helpen om je weer een stralende witte lach te bezorgen en zo jouw een boost te geven aan zelfvertrouwen.

Waarom tanden bleken bij Cosmedisch Center?

Voor ons is het belangrijk dat u met een glimlach en vol zelfvertrouwen de deur bij ons uitloopt. Naast de exclusieve service die u bij ons zult ervaren is het ook belangrijk dat wij werken met goede en veilige producten. Wij doen continu onderzoek hiernaar zodat wij jullie kunnen garanderen dat u behandelt zult worden met de beste ’tanden bleek’ producten en apparatuur die er op het moment op de markt zijn.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling kunt u al u vragen kwijt aan één van onze specialisten. Hierna mag je plaatsen nemen op de behandelbank.

  • Stap 1: Allereerst geven wij je een zogenoemde “fingerbrush”. De fingerbrush doe je om je vinger en kan je zittend je tanden mee poetsen/schoonmaken.
  • Stap 2: Er wordt wat vitamine E op je lippen en/of tandvlees gesmeerd.
  • Stap 3: Hierna wordt een mondspreider in de mond geplaatst.
  • Stap 4: Vervolgens wordt een laagje NON-Peroxide bleekgel op je tanden aangebracht.
  • Stap 5: En als laatst wordt een lamp op uw tanden gericht dat ervoor zal zorgen dat het tandenbleek proces versneld wordt.

Veel gestelde vragen over tanden bleken:

Is tanden bleken veilig?
Bij Cosmedisch Center werken wij uitsluitend met peroxidevrije tandenbleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken bij Cosmedisch Center zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden.

Kunnen kronen ook worden gebleekt?
Ook op kronen komt een aanslaglaag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de kleur van de kroon.

Hoelang blijven mijn tanden wit?
Gemiddeld 4-6 maanden. Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

Mag ik na de behandeling gelijk eten en drinken?
Tot 3 uur na de behandeling mag er niet gegeten worden alleen water drinken. De eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen nuttigen.


Bekijk onze aantrekkelijke tarieven en neem vrijblijvend contact met ons op.

Verzoek om Terug te bellen