Cosmedisch Center Barendrecht

Wat is Thermia RF nano fractioneel?

Thermia RF is de nieuwste generatie radiofrequentie (RF)-machine en een van de krachtigste niet-invasieve apparaten op het gebied van huidverjonging en schoonheid. De behandeling met deze machine wordt gedaan door radiofrequentiegolven naar de huid te sturen. Deze RF-golven worden door middel van160 micronaalden in contact te gebracht met het huidoppervlak. De naalden gaan niet in de huid. Het blijft aan de oppervlakte en dringt radiogolven door in de huid en creëert kanalen op de gewenste diepte of breedte.

Dit stimuleert oppervlakteweefsel en stimuleert fibroblasten om collageen en elastine vrij te maken. Onmiddellijk na de behandeling met Thermia keert u terug naar uw normale leven en ervaart u een zeer korte downtime. In tegenstelling tot alle beschikbare fractionele RF’s, is Thermia uitgerust met intelligente energiebepalingstechnologie om de prestaties van de behandeling te verbeteren.

 


Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Thermia Radio Frequency Nano Fractional

 


Bekijk onze aantrekkelijke tarieven en neem vrijblijvend contact met ons op.

Veilig voor alle huidtypes

In tegenstelling tot veel huidverjongingsmethoden die gevaarlijk zijn voor donkere huidtypes en veel bijwerkingen hebben, is een behandeling met Thermia veilig voor alle huidtinten en huidtypes.

Hoeveel behandelsessies heb ik nodig?

Het resultaat van de behandeling is na elke behandeling zichtbaar en merkbaar, maar voor het beste resultaat heeft u meestal 3 behandelsessies nodig. Het exacte aantal behandelsessies is afhankelijk van de huidconditie, het behandelgebied en de probleempositie.

Hoe lang duurt de behandeling per sessie?

De tijd die nodig is voor elke behandelingssessie is afhankelijk van het te behandelen gebied. Meestal duurt dit tussen de 15 en 30 minuten. Een groter gebied heeft vanzelfsprekend meer tijd nodig.

Is een Thermia RF-behandeling pijnlijk?

Afhankelijk van het type behandeling en het behandelingsgebied kunnen behandelingen een beetje ongemakkelijk aanvoelen, maar worden door de meeste mensen pijnloos ervaren.

Moet ik voor de behandeling iets doen?

Zorg ervoor dat je huid schoon is. Gebruik voor de behandeling geen crèmes, lotions, parfums of make-up en vermijd een week zonnebaden voor de behandeling. Draag geen sieraden rond het behandelgebied. Als u veel haar op het te behandelen gebied heeft, moet u dit vooraf scheren/trimmen.

Welke voorzichtigheid moet ik nemen na de behandeling?

Om de resultaten te behouden en schade door de zon te voorkomen, moet u altijd zonnebrandcrème (minimaal SPF 30 ) gebruiken . Vermijd gedurende 2 dagen na elke behandelingssessie zware lichamelijke inspanning en masseer met warme massage op de behandelingsplaats. Reinig uw huid en bescherm het tegen de zon. Vermijd ook elke vorm van zonnebaden of zonnebank tot 10 dagen na de behandeling.

Verzoek om Terug te bellen