Cosmedisch Center Barendrecht

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen

Jammer genoeg komt het al te vaak voor dat mensen last hebben van pigmentvlekken. Pigment is een licht of donker kleurstof dat onze huid aanmaakt bij blootstelling aan de zon. De stof melanine (pigment) beschermt ons lichaam tegen schadelijke straling van de zon. Naarmate u ouder wordt, zullen de meeste pigmentvlekken ontstaan omdat de huid dan aan veel zonuren is blootgesteld of eerder is beschadigd. Pigmentvlekken kunnen overal op het lichaam voorkomen. Met de juiste behandeling kunnen wij uw pigmentvlekken op een veilige manier verwijderen zonder blijvende schade/littekens.

Ook behandelen wij:
– Ouderdomsvlekken
– Zwangerschapvlekken
– Zwangerschapsmasker
– Couperose

Pigmentvlekken laseren: de behandeling

Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van pigmentverwijdering. Voor het weg laseren van de pigmentvlekken heeft u vaak aan 1 of 2 behandelingen voldoende. Het laseren van pigmentvlekken met behulp van de YAG laser is zeer veilig. Na een behandeling zal de huid een aantal dagen tijdelijk donkerder kunnen worden. Het is dan belangrijk dat u het lichaam zijn werk laat doen en niet de korstjes weg krabt.

Doet het weglaseren van pigmentvlekken pijn?

Tijdens de behandeling voelt u een fractie van een seconde een gevoel van warmte door de huid heen gaan. Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen. Vervolgens wordt de huid gekoeld en verzorgd. De meeste klanten ervaren deze behandeling niet als pijnlijk.

Voordelen van pigment verwijdering bij Cosmedisch Center

– Gemiddeld 1-2 behandelingen
– Gratis intakegesprek
– Nieuwste (effectieve) techniek: YAG laser
– Geen blijvende schade/littekens
– Deskundig advies voor nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling?

– 48u na de behandeling niet intensief sporten
– 1 week geen gebruik maken van de sauna
– 2 weken geen gebruik maken van een zwembad
– 4 weken geen gebruik maken van de zon/zonnebank

Na een behandeling ontvangt u van ons deskundig advies over hoe u uw huid kan beschermen. Heeft u nog vragen over de behandeling of onze werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij nemen rustig de tijd om op al uw vragen een passend antwoord te geven.

Verzoek om Terug te bellen