Cosmedisch Center Barendrecht

Definitief Ontharen

Definitieve laserontharing

Wilt u permanent af van uw ongewenste en overmatige haargroei? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De laserbehandeling stopt de hergroei van het haar en bevrijdt u van het ongemak van pijnlijk waxen of scheren en de constante zorg van onaangenaam haar. Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in laser ontharing en ons ervaren team staat klaar om u te helpen.

Waarom definitief laserontharen bij Cosmedisch Center

Wij bieden de nieuwste laserbehandelingen aan om lichaams- en gezichtshaar te verminderen. Ons kliniek gebruikt geavanceerde medische lasers van medische kwaliteit die door de overheid zijn goedgekeurd om de beste resultaten te bereiken. De voordelen die u hiermee pakt zijn vooral de betere en snellere effectiviteit  van de behandeling.

Meest gestelde vragen:

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is zeer verschillend per persoon. Gemiddeld zijn bij ons 5 tot 6 behandelingen voldoende. Om een beter beeld te krijgen hoeveel behandelingen u nodig heeft kunt u het beste contact opnemen met ons voor een gratis en vrijblijvende informatiesessie.

Doet de behandeling pijn?

De behandelingen bij Cosmedisch Center worden over het algemeen pijnloos ervaren. Dit komt doordat wij door het te behandelen gebied een verkoelende gel smeren. Daarnaast zal de behandeling ook minder gevoelig zijn dan andere lasertechnieken omdat de behandelaar de laser continue over de huid beweegt waardoor de warmte verspreid wordt.

Afspraak maken:

Bel dan gerust van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 tot 20:00 uur naar het telefoonnummer: 0180-721268

Wij heten u graag welkom bij Cosmedisch Center.

Verzoek om Terug te bellen