Cosmedisch Center Barendrecht

HIFU BEHANDELING

Wilt u een strakker huid zonder behandelt te worden met mesjes of naalden? Dit is nu mogelijk bij Cosmedisch Center middels een HIFU behandeling.

HIFU

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound  en is een innovatieve, pijnloze en niet-chirurgische methode om rimpels te verminderen. Hooggeconcentreerde ultrasone golven dringen diep in de huid door en stimuleren de productie van collageen en elastine.

De zeer gerichte Ultrasound activeert en versnelt het lichaamseigen genezingsproces in het gelaat, de nek en het decolleté en helpt zo de verzakkende huid te verstevigen en steviger te worden. Deze methode vereist geen crèmes, geen kunstmatige vulstoffen of toxines. Het vertrouwt alleen op de natuurlijke regeneratieve capaciteit van het lichaam. Omdat de behandeling op diepere lagen is gericht, wordt het oppervlak van de huid niet aangetast. De specialisten van Cosmedisch Center hebben voor deze behandeling, binnen- en buitenland trainingen gevolgd om u de beste resultaten te geven.


Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

De HIFU behandeling

De ultrasone sonde wordt gelijkmatig over de behandelingsgebieden bewogen om de gefocusseerde ultrageluidgolven met hoge intensiteit het onderliggende bindweefsel te laten bereiken en de gewenste huid-verstrakkende effecten te genereren. De bovenliggende lagen van de huid blijven onaangetast, wat betekent dat het liften zacht en zonder sporen kan plaatsvinden.

Deze zachte vorm van liften kan op het hele gezicht worden gebruikt om een ​​slappe huid tegen te gaan. De volgende gebieden zijn ideaal voor behandeling: het nekgebied, kin, wangen en wenkbrauwgebied. Tijdens een sessie kan een individueel gebied worden behandeld of kunnen alle gebieden tegelijkertijd worden behandeld.

Welke zones kunnen behandeld worden?

  • Gehele gezicht
  • Wenkbrauwen / Oogleden
  • Kin / Kaaklijn
  • Wangen en voorhoofd
  • Kraaienpootjes
  • Hals

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Over het algemeen kunnen uitstekende resultaten worden behaald na slechts één HIFU-behandeling. Een aanvullende behandeling mag niet eerder dan 8-12 maanden na de eerste worden uitgevoerd. Om de groei en regeneratie van collageen te bevorderen, hebben we het gebruik van speciale cosmetica aanbevolen. We adviseren u graag over de juiste producten.

Wat voor resultaat kunt u verwachten ?

Ongeveer 20% van het resultaat kan tot na 2 weken worden waargenomen. 3-6 maanden later is het eindresultaat zichtbaar. De huidstructuur wordt aangenaam strakker, gladder en je krijgt fijnere poriën.

 


Bekijk onze aantrekkelijke tarieven en neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

    Verzoek om Terug te bellen