Cosmedisch Center Barendrecht

Permanent make-up

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ’s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind, en zelfs als u tijdens een hartelijke lachbui of een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet uit. ’s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling.

Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken uw gezicht sprekend.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Cosmedisch Center is opgeleid en gecertificeerd door Ecuri Cosmetics, het meest toonaangevende merk in de permanente make-up. Er wordt gewerkt met het Ecuri, Contour pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. Ook wordt er gewerkt conform de zeer strenge landelijke Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden- en Milieucode. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat de permanente make-up bij Cosmedisch Center volledig veilig is.

Uiteraard worden alle voorbereidingen voor permanente make-up vooraf goed besproken en afgestemd op uw persoonlijke wensen, en zullen wij altijd een eerlijk advies geven.

Bij Cosmedisch Center kunt u terecht voor:

  • boven- en onder eyeliner
    oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft u een natuurlijke en volle oogopslag. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.
  • Lipliner
    Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft.
  • Lippen volledig

PERMANENT MAKE UP VOOR MANNEN

Hairstrokes
Ook mannen kunnen gebukt gaan onder het dunner worden van de wenkbrauwen. Met de haartjes techniek (hairstrokes) kunnen de wenkbrauwen bij heren op volledig natuurlijke wijze worden hersteld. Niemand zal zien dat er hulp aan te pas is gekomen!

De guyliner (zachte eyeliner)
Door middel van kleine puntjes tussen de wimpers te pigmenteren zal de oogopslag worden ge:intensiveerd en kleine ogen worden optisch vergroot. Op zeer natuurlijke wijze.

Verzoek om Terug te bellen